RSS

Jelavic West ham en de davids

28 Jan

Zie net dat West ham 5.5 miljoen + Piq voor Jelavic. Vind je het gek dat ze nee zeggen. Het word tijd dat de Davids is hun portomonee gaan trekken, Zeker met het vooruitzicht van promotie. Of denken ze nou echt dat ze met dit team in de premier league kunnen blijven, Nou ik denk van niet wat ik weet het wel zeker.

Zou het al knap vinden als we zonder echte versterkingen gaan promoveren. Keer op keer zien we dat we gewoon een  selectie hebben met te weinig diepte. En keer op keer zien we dat spelers uit positie worden gespeeld. Kijk maar naar Collison op de flank, Hetzelfde geld voor Baldock.

Sam heeft er gewoon meer slagkracht bij nodig. Carevv was een leuke voetballer was ook zeer blij dat ie kwam, maar de koek is gewoon op bij meneer. Als je het mij vraagt kunnen ze hem beter wegsturen want nu vreet ie alleen maar salaris. Verkopen zal bijna niet gaan want hij is gewoon niet goed genoeg meer, Hetzelfde geld voor Piq,  Alleen schijnt daar nog intresse voor te zijn (god mag weten waarom).

En dan nog iets, Ik snap niet echt waarom ze Jelavic willen halen, Tuurlijk hij scoort veel maar dat is in schotland. Der is al vaak genoeg bewezen dat spitsen die in schotland veel scoren dat meestal niet doen in engeland. Al zal ie vast van waarde zijn in de Championship maar in PL zet ik me vraagtekens er bij. Dus kortom is ie dat geld waard.

Ik vind beter dat ze voor Rhodes en Snodgrass kunnen gaan. En dan nog eenmiddevelder  er bij kunnen halen. Die gast van Palace ofzo ik ben ff ze naam kwijt. Dat zijn jonge spelers die nog jaren meekunnen. lijkt mij altijd een betere investering dan Jelavic.

Coyi!!!!!!!

 

Door Hilco Dijns

 
Leave a comment

Posted by on January 28, 2012 in Uncategorized

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: